+36 30 330 41 53

Védje otthonát!

A mai világban már egyáltalán nem ritka, hogy értékeinket, tulajdonunkat valamilyen vagyonvédelmi elektronikus rendszerrel védjük. Első időkben a riasztórendszerek voltak előtérbe helyezve. Ennek az volt az oka, hogy a technika gyerekcipőben járt még a kamerás megfigyelők terén. A kamerák felbontása szegényes volt és a visszajátszott felvételeken nem lehetett felismerni szinte semmit. Viszont a gyors fejlődésnek köszönhetően ma már a kamerarendszerek is ugyanolyan biztonsági szintet érnek el, mint a riasztórendszerek. Sőt!

Tovább olvasom

Éjjellátó kamerák

Egy kamera legfőbb erénye az éjjellátási funkciója. Természetesen nagyon fontos, hogy jó felbontású legyen a rendszerünk, de az, hogy éjszaka is jól lásson, szinte elengedhetetlen. Az éjszakai látást a beépített infra ledeknek köszönhetjük. Minél több, vagy erősebb a kamerán az infra led, annál jobban láthatunk vele éjszaka. A mai modern tipusú kameráknál szinte mindegyiknél alap, hogy rendelkezik az éjszaki látást elősegítő infra led valamilyen tipusával. A tipusokat tekintve meghatározhatjuk, hogy egy adott kamera éjszaka mennyire lát messzire.

Tovább olvasom

HD és FullHD kamerák

A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően a régi tipusú analóg kamerákat felváltották a kiváló felbontású digitális kamerák. HD, azaz 1 megapixel, vagy FullHD, azaz 2 megapixel felbontás, ami részletgazdagabb felvételeket biztosít. Az új technológiával már digitális módon történik a felvétel. Nincs szükség tömörítésre, vagy éppen konvertálásra, ami nagy mértékben rontotta a képminőséget. A HD vagy FullHD felbontást nem csak az élő képeknél látjuk, hanem a felvett eseményeknél egyaránt, ezzel megkönnyítve a felismerhetőség lehe

Tovább olvasom