+36 30 330 41 53
Biztonsági kamerarendszer társasházakba

Biztonsági kamerarendszert minden társasházba

Ön is társasházban lakik? Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy naponta hány ismeretlen lép be a házba, közel kerülve otthonához, családjához, értékeihez.
Sajnos, még a legjobb szándékkal sem tudja megelőzni, hogy arra méltatlan személyek ne jussanak be a társasházba egy óvatlanul nyitva felejtett kapun, vagy ne surranjanak be egy éppen záródón.

Társasházi biztonsági kamerarendszerünk segítségével, nem kell többé ezen aggódnia. Kameráink beszerelése után élő felvételeket láthat a társasház minden szegletéről.
Sőt, amennyiben probléma adódna vissza is nézheti a felvételeket, így azonnal képe lehet a tettesről.

Ezzel a megoldással nem pusztán a kamerarendszerrel felszerelt társasház látványa lesz elrettentő a bűnözőknek, de Ön is sokkal nagyobb biztonságban érezheti magát és családját.

Társasházi kamerarendszer több, mint biztonság: nyugalom

Egy jól megválasztott, minőségi kamerahálózat felszereltetése nem csak a bűncselekményeg megelőzésében hatékony, de szeretteire is ügyelhet vele.
Szívesen engedné ki a társasház kertjébe játszani a gyerekeit, akár mosogatás közben is, de nem tudja rajtuk tartani a szemét?
Mi lehetne megnyugtatóbb, mint az, hogy társasházi biztonsági kamerával akár mobiltelefonja segítségével is pontosan követheti mit csinálnak a gyerekek a kertben.

Megelőzi a vitás kérdéseket

Egy társasház életében gyakran vannak vitás kérdések, pl. ki a soros a hólapátolásban, vagy ki felejti nyitva rendszeresen a bejárati ajtót.
A kamerarendszer létesítése után ezek az apró viták nem jönnek elő többé, mert minderre egyértelmű bizonyítékai lesznek, így biztosan, senki nem szeretné, ha miatta néznék át a felvételeket.

Összességében tehát a társasházi kamerarendszer nem csak a biztonságot, a nyugalmat növeli , henem az együttélést is kellemesebbé teszi az egész lakóközösség számára.

Kérdése van? Bátran hívja kollégánkat! +36 30 330 41 53

 

Érdeklődöm!

További megoldásaink