+36 30 330 41 53

Így legyen tökéletes a kültéri kamerarendszered

Mindenki aggódik a saját és családja biztonságáért, és természetes, hogy ezt a lehető legjobb megoldásokkal biztosítja, például kültéri biztonsági kamerákkal. Amennyiben szeretnéd az otthonod vagy a raktárod környékét a lehető legpraktikusabban bekamerázni, kövesd az alábbi tippeket!

 

Bejárati ajtó

 

A csomagtolvajok és a betörők előszeretettel fognak itt próbálkozni. Már csak ezért is érdemes a főbejárathoz elhelyezni egy térfigyelő kamerát, hiszen így tudni fogjuk, ki járt-kelt a házunk előtt.

 

Garázs

 

Ha féltjük autónkat vagy egyéb értékes használati tárgyakat tartunk a garázsban, esetleg innen közvetlen, nem kulcsra zárt ajtó vezet a lakásba, akkor ezt a területet fontos extra védelemmel ellátni. A lejárót és az ajtók körüli területet semmiképpen ne felejtsük ki!

 

Mellék- és hátsó ajtók

 

A télikert vagy a teraszajtó hiába van elválasztva a szomszédoktól, vagy az utcától magas kerítésekkel vagy dús növényekkel – a rablók ezeken a részeken is könnyen találhatnak védelmi rést. Ne ringasd magad hamis biztonságtudatba, inkább helyezz el egy széles látókörű kamerát!

 

Pince- és kamra ablakok

 

Szomorú eset, amikor azzal szembesülünk, hogy betörtek hozzánk – és a falon lévő, nagyon pici lábnyomok árulkodnak arról, hogy az egyik, kisebb ablakon keresztül tört be egy kiskorú elkövető. Ha tehetjük, a pincelejáró mellett az ablakok környékét se hagyjuk megfigyelés nélkül.

 

Van, amikor egy jól látható, ám nem igazi biztonsági kamera bírhat elrettentő erővel, de amennyiben biztosra akarsz menni, válassz valódi kamerarendszert. Mi segítünk neked beszerelni és üzemeltetni – vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!