+36 30 330 41 53

Miért fontos a profi kamerarendszer kiépítése?

Ha te magad rakod össze a kamerarendszert, akkor valószínű, hogy a “tervezés” során aztokat a a tapasztalatokat fogod felhasználni, amiket közvetlenül szereztél a lakás használata során. Ezek alapján például azt gondolhatnád, hogy egy emeletes épületnél a legfontosabb a bejárati ajtó figyelése – de egy profi szakember feltárhatja előtted, hogy az erkéllyel kapcsolatban is szükséges lehet biztonsági megoldásokban gondolkodnod. 

 

Megtörtént eset, hogy Budapest XII. kerületét több éven keresztül egy külföldi szerveződésű tolvajbanda tartotta rettegésben. A terület sajátossága, hogy a társasházak gyakran az utcától beljebb találhatóak, így ugyan a bejárat jól látható, azonban az erkélyek kívülről szinte láthatatlanok. Ez biztonságtechnikai szempontból a nem felkészült lakosoknak komoly kockázatokat hordozott. A bűnszervezet ugyanis profán megoldást választott: szürkületet követően létrákat támasztottak az erkélyekhez, és így jutottak be akár második emeleti, az erkély felől védtelen lakásokba. 

 

Az egyik leghatékonyabb módja az otthon vagy ingatlan védelmére a biztonsági kamerarendszer. Tudjuk, hogy laikusként hamar elvész az ember a mindenféle kameratípus közt – ilyenkor a professzionális szakértelem gyors és hatékony segítséget tud nyújtani. Ráadásként minden olyan gyengepont feltárásra kerül, amire te nem is gondoltál, míg a szakmai oldal ezeket a legjobb megoldásokkal képes orvosolni. 

 

A Kamerabázis csapata ingyenes helyszíni felmérést és szaktanácsadást kínál az érdeklődőknek, ami alapján egy irányadó árajánlatot adunk. A szolgáltatásunkba beletartozik a tervezés is, hogy semmiképpen ne legyen beláthathatlan vagy holt tér a felvételen. Ez különösen a kibővített kamerarendszereknél elengedhetetlen lépés. Ezután pedig egy-két héten belül neki is kezdünk a munkának, ami egy, extrém esetben két napot vehet igénybe. 

 

Miért egy nap alatt garantáljuk a szolgáltatást? Tudjuk, hogy nagy könnyebbség a családnak, ha a kamerarendszer kiépítése minél hamarabb megvan. Olyan szakemberekkel dolgozunk, akik nagy körültekintéssel, hatékonyan dolgoznak. A profizmusba beletartozik a csapatmunka is, emiatt a jól összehangolt munkamegosztásnak köszönhetően gyorsan tudunk haladni a részfeladatokkal. A profi kamerarendszer kiépítését bízd ránk!