+36 30 330 41 53
Családi házak védelme

Mindenki szeretné családját, otthonát biztonságban tudni. Ehhez tökéletes megoldást kínál egy sokoldalú kamerarendszer telepítése.
Családi háza biztonságát új szintre emelheti egy 24 órában valós képet adó kamerarendszer beszereltetésével.  Az általunk kiépített kamerák segítségével akár több száz km távolságból is ellenőrizheti otthonát, interneten keresztül, vagy épp mobilos applikációja segítségével. Egyetlen kattintással körbe járhatja otthonát, nyaralóját, hogy minden rendben van-e.

Több, mint kamerarendszer

Kamerarendszereink nem pusztán az egyre gyakoribb betörések ellen nyújtanak hatékony segítséget, hanem családja számára is nagyobb biztonságot jelentenek.

Képzelje csak el, hogy vásárolni megy  de közben bármikor távolról is ránézhet az otthon maradt gyerekekre. Néhány pillantással megbizonyosodhat róla, minden rendben van, anélkül, hogy hívogatni kezdené őket.
Egy jó kamerarendszer segítségével gyermekei önállóságát is fejlesztheti anélkül, hogy minden pillanatban aggódna, mi is történik otthon.

Egy kamerarendszer nem pusztán otthona biztonságának javításában nagy segítség, hanem a családtagjai, házi állatai testi épségének védelmében is.
Valós idejű felvételekkel bármikor megnézheti mi történik szeretteivel, amíg Ön házon kívül van, így baj esetén rögtön segítséget tud küldeni számukra.

Tudta, hogy olykor akár egyetlen kamera beüzemelésével is megoldhatja ingatlanja védelmét?

Cégünk fennállása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a biztonsági kamerarendszerek legjavát kínálja Önöknek. Az elmúlt években alaposan kiismertük a lehetőségeket, és nagy tapasztalatra tettünk szert a családi házak megfelelő védelmének kialakításában.
Válasszon bármilyen rendszert, biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtja szeretteinek.

Kérdése van? Bátran hívja kollégánkat! +36 30 330 41 53

 

Érdeklődöm!

További megoldásaink