+36 30 330 41 53

Egy nyaraló remek lehetőség a családi kikapcsolódásra, pihenésre, azonban fenntartása nem kis munka. Rengeteg mindenre kell odafigyelni, a szezon megkezdésekor rendbe kell tenni a kertet, levágni a füvet, sövényt, kitisztítani az ereszcsatornát, fel kell mérni, hogy a hosszú távú kihasználatlanság nem tett e kárt a fűtésben, áramellátásban, és mindig felmerül egy-egy megjavítandó dolog is. Azonban a legnagyobb bosszúságot az okozza, ha arra érkezünk meg a nyaralóhoz, hogy a tél folyamán valaki betört a házba, és eltulajdonította az értékeinket. Egy egész télre magára hagyott ház könnyű célpont, hiszen kiszámítható, mikor érdemes betörni, a betörőnek pedig háborítatlanul van ideje ellopni televíziótól kezdve mosógépen át a bútorokig mindent.

 

 Van, aki elég szerencsés ahhoz, hogy egy kedves szomszéd szezonon kívül alkalomadtán ránéz a házra, de valljuk be, ilyen manapság elég ritka. Sőt, egy figyelmes szomszéd sem védheti egész nap a tulajdonunkat. 

 

Nem éri meg kockáztatni! Az ember azért vásárol nyaralót, hogy nyugodtan tölthesse el a nyári pihenés időszakát, nem azért, hogy még több bosszúságot okozzon neki. A legjobb megoldás, ha telepítünk egy kamerarendszert, ami biztosítja a nyugalmunkat. Hiszen a legtöbb betörőt már a kamera látványa is elriasztja attól, hogy kiszemelje nyaralónkat. Egy jól kiépített rendszerrel megfigyelhetjük a kertet és a házat is, rögtön tudunk róla, ha idegen lépett a területünkre, legyen az egy betörő vagy akár egy randalírozó kamasz. A profin kiépített rendszereknek a legnagyobb előnye, hogy szezonon kívül a nap minden percében az otthon kényelmében a telefonunkon keresztül rápillanthatunk, hogy minden rendben van a nyaralónál. Sőt, egy biztonsági kamera akkor is jó szolgálatot tesz, ha éppen szezon van. Hiszen mikor a család a nyaralás során lemegy a strandra, az értékeket, laptopot, készpénzt, sőt sokszor telefont is elővigyázatosságból a házban hagyják. Ha egy betörő ezt az alkalmat megragadva rabolná ki a házat, a rendőrség a felvételek alapján könnyedén megtalálná az elkövetőt, és vele együtt az eltulajdonított értékeket is.

 

Válaszd a nyugalmat, bízd profikra a kamera rendszer felszerelését, keress minket bizalommal, és mi minden felmerülő kérdésre válaszolunk!