+36 30 330 41 53

Neked mit jelent a biztonság? Nekünk azt, hogy vigyázunk rád!

A biztonság megteremtésére való törekvés ősi ösztön. A szükségleteink egyik alapja. Amikor biztonságban érezzük magunkat, tudunk figyelni minden másra: az önmegvalósításra, a céljainkra, az álmainkra. Amikor valaki arra kér, szereljünk kamerát az otthonába, nem üvegszemű tárgyakat adunk el, hanem figyelmet, óvó tekinteteket, hogy minden másra maradjon idő és lehetőség. 

 

Biztosan bezártam az ajtót? Vajon lekapcsoltam a villanyt? Kihúztam a vasalót? A kutya nem fogja szétrágni a kanapét? Becsuktam az ablakokat? Hétköznapi kérdések, amelyek naponta adhatnak okot az aggodalomra. A “haza kellene szólni valahogy” türelmetlen érzésével. 

 

Ha a kamerabazis.hu közösségének tagja leszel, vagyis megkérsz bennünket, hogy gondoskodjunk az otthonod, az irodád, az értékeid biztonságáról, akkor a fent leírt érzés csak az emlékeidben marad meg. Képzeld el, hogy aggódás helyett csak előveszed a zsebedből a telefonod, és meg tudod nézni, a telepített kamera rendszeren keresztül, hogy minden rendben van-e otthon. 

 

Koppintasz párat, és látod a nappalit, a kocsibejárót, a kertet, a konyhád és a szobákat. Amit csak szeretnél. A kamerarendszeredet gyorsan hálózatba tudod kapcsolni, legyen szó kültéri, vagy beltéri kamerákról.

 

Akár éjszaka is láthatsz, hiszen éjjellátó kameráink is vannak. Tényleg nem lesz több titok a lakásodban, persze, csak ha te úgy akarod. Mert vannak pillanatok, amelyek meg kell, hogy maradjanak az otthon melegének.

 

Ezért nem azt mondjuk, hogy telepíts kamerarendszert velünk, hanem feltesszük azokat a kérdéseket, amiket te is feltennél!

 

Miért vegyek kamerát otthonra? Milyen kamerarendszert telepítsek? Hogyan figyeljem meg az otthonom, a házam, a kocsim, a kertem, a lakásom, az irodám? Hogyan lehet kamerát telepíteni otthon olcsón, egyszerűen, gyorsan? Van olyan, hogy ingyen kamerarendszer? Mit tegyek, ha félek a betörőktől? Ezer ilyen kérdés lehet benned, ami teljesen természetes. 

 

Mi pedig azért vagyunk, hogy ezeket megválaszoljuk. Szakértői csapatunkkal segítünk neked megoldani azokat a problémákat, amelyek miatt úgy érzed, hogy ideje venni néhány kamerát otthonra! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=jlIGvukdy0M

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha úgy érzed, eljött az idő, de akár már akkor is, ha csak gondolkozol rajta. A biztonságra való törekvés a mi feladatunk. Minden más a tied.