+36 30 330 41 53

Van-e fontosabb manapság a biztonságnál? Hiszen mindenki szeretne nyugodtan aludni este, tudván, hogy senki sem töri rá az ajtót legmélyebb álma közepette. Mindenki úgy akar elmenni a jól megérdemelt nyaralásra, hogy ne kelljen arra gondolnia, vajon mindaközben otthonába nem törnek-e be. Szeretnék, ha tulajdonukat, otthonukat, családjukat, mindazt, amiért megküzdöttek, biztonságban tudhatnák.

Egy betörőnek már az is elrettentő, ha egy házra felkerül egy tábla, ami jelzi, hogy riasztóval felszerelt. Azonban míg egy riasztórendszer csak elriasztja a betörőket, addig egy kiépített kamerarendszer sokkal többre is képes, hiszen rögzít minden tevékenységet. Hiszen nem csak a betöréstől tarthatunk, ugyanolyan bosszúságot okozhat, ha a házunk előtt parkoló autónkba valaki beletolat és nem hagy hátra elérhetőséget, vagy ha a szomszéd szemétlerakónak nézi a kertünk végét, esetleg egy rosszakaró mérget dob be a kutyánknak. Sajnos ezt a felsorolást szinte a végtelenségig sorolhatnánk, hiszen megannyi bosszúság és veszteség érheti az embert, ha nem védi megfelelően biztonsági kamerával otthonát. Hiszen egy riasztó nem védi a kertünkben békésen pihenő állatunkat, az autónkat, a ház elé kihelyezett pihenőszéket és még sorolhatnánk.

A profi minőségű HIKVISION kamerarendszer megfelelő védelmet nyújt, minimális vezetékezéssel vagy akár vezeték nélkül is kiépíthető. Megnyugtató, ha munka vagy nyaralás során egyszerűen a telefonunk segítségével ellenőrizni tudjuk, hogy minden rendben van-e otthon.

Ha mégis megtörténik a baj, kihívjuk a rendőrséget, a leghasznosabb, ami segíthet az elkövető elfogásában, ha otthonunk kamerarendszere rögzíti a történteket. A rendőrséghez számtalan bűnesetet jelentenek be nap mint nap, de sajnos – főleg kisebb értékű kár esetén, mely nem biztos, hogy kisebb bosszúságot vagy bánatot okoz – a rendőrség sokszor tehetetlen. Ha például a településen valaki rendszeresen a háziállatok megmérgezésében leli örömét, a rendőrség biztos bizonyíték nélkül tehetetlen. Egy kamerafelvétel megdönthetetlen bizonyíték.

Mi, a KameraBázisnál tudjuk, milyen fontos a biztonság. Ezen dolgozunk hosszú évek óta, hivatásunk, hogy az éjjel-nappal látó, infrás, kültéri kamerarendszereinkkel biztosítsuk az otthonok védelmét.
Számunkra nincs lehetetlen, keress fel bizalommal, és ilyen egyszerűen telepítjük a te saját biztonsági kamerarendszeredet is.