+36 30 330 41 53

Miért bízd szakemberre a kamerarendszer szerelést?

A legnyomósabb érvünk, hogy a kamerarendszer szerelést szakira bízd:

mert sokkal drágább lehet később helyrehozni, ha valami nem jól sül el. Neked nem kell mindenhez értened, csak azért, mert spórolni szeretnél pár ezer forintot. Te beugranál helyettesíteni bennünket egy napra? Mi sem hozzád! Mert tudjuk, hogy bár, biztosan nagyon ügyes vagy, mi mégis csak ebből élünk. 

 

Csábítóak a YouTube videók, amikben gyorsan, egyszerűen egy repülőgépet is össze lehet szerelni otthon? Ugye? Néhány esetben tényleg rendben is van ez, ha mondjuk elromlott a cipzárad a felsődön, vagy tudni szeretnéd, hogyan hozd helyre az odaégett serpenyőt. Egy kültéri, beltéri akár wifis kamerarendszer kiépítése már összetettebb feladat. Igen, elhisszük, hogy képes vagy rá, de miért is kísérleteznél?

 

Nézzük csak, milyen lépéseket járhatsz be, amikor nekivágnál ennek:

1. Elkezdesz keresgélni a neten, megnézed a kamerákat, olvasol, videókat nézel, kérdezősködsz. Ez rengeteg idő, amit másra is fordíthatnál. 

 

2. Ki kell választanod a számodra legmegfelelőbb kamerákat. Nem mindegy ugyanis, hogy arra a célra, amit te szeretnél azt a kamerát veszed-e meg. Ha mellé fogsz, ablakon kidobott pénz… azután venned kell egy újat. 

 

3. Ha nem megfelelő minőségű rendszert választasz, akkor hamar tönkre mehet, vagy sok bosszúságot okozhat, ha javíttatni kell. Ez idő és pénz is. 

 

4. Olyan kis apróságokhoz is értünk az elmúlt sok év szakmai tapasztalataira építve, ami talán neked eszedbe sem jutna. Például, hogy milliméterre pontosan hova kell tenned a kamerákat, hogy ne legyen holt tér. Hogyan kell hálózatban összehangolni őket a wifivel, vagy, hogy melyik az a típus, ami a ház sarkában az esőnek és hónak is ellenáll. Ezek azok a megfizethetetlen gyakorlati tudásszeletek, amikkel lesz teljes a kép.

 

5. Végül, amikor megmutatnád a remekművet a családnak, a haveroknak, besül a mutatvány valami miatt. És nem tudod, miért? Mi lehet a gond? Mi igen!

 

6. Ilyenkor az utolsó lépésként jön az, hogy szakembert hívsz, és újra kifizeted azt az összeget, amit már egyszer elköltöttél, hogy tényleg normális kültéri, vagy beltéri rendszered lehessen…

 

Szóval, miért ne kezdenéd az utolsó lépéssel! Sok pénzt és időt megtakaríthatsz vele, ha nem akarsz magad barkácsolni! A végén pedig egy olyan rendszert kapsz, ami megbízható, amilyet szerettél volna, és amit büszkén mutathatsz másoknak.