+36 30 330 41 53

Kamerarendszert szeretnék otthonra, mire kell figyelnem?

Mikor az ember elhatározza, hogy a biztonság érdekében kamerarendszert építtet ki, először rákeres az interneten a lehetőségekre, és akkor döbben rá, hogy a piacon számos rendszer közül válogathat. Persze a rengeteg lehetőség sok buktatót is rejthet, így semmiképpen nem szabad elhamarkodottan dönteni, fontos, hogy átgondoljuk, milyen célra, melyik rendszer a legmegfelelőbb számunkra. Természetesen nem várható el senkitől, hogy hirtelen pár nap alatt mindent kitanuljon a biztonsági kamera rendszerekről, ezért vagyunk mi, akiknek évek óta ez a hivatása, hogy segítsünk. De nézzük meg, nagyvonalakban, mikre kell odafigyelni!

 

Első és talán legfontosabb, hogy mérjük fel, milyen céllal szeretnénk kamerarendszert telepíteni, hiszen ez határozza meg, hogy milyen kamerára lesz szükségünk. Nézzünk meg pár egyszerű kérdést, amit megválaszolva el tudunk indulni a megfelelő választás felé.

 

Mit szeretnél megfigyelni a kamerával? Üzlethelyiség, ház, udvar, szoba, hatalmas parkolóház? Az egész házat szeretnéd megfigyelni, vagy esetleg csak az udvaron a kapubejárót? Az üzlethelyiségben a polcok között keresgélő vevőt szeretnéd látni, vagy közelről a kasszát, bejáratot?

Mi ellen vagy mire használnád a kamerát? Betörés, bolti lopás, rongálás, háziállat mérgezés, munkatársak megfigyelése?

Milyen messzire szeretnél ellátni a kamerával?

Mekkora látószöget szeretnél belátni?

Milyen legyen a kamera felbontása, minősége?

Kültérre vagy beltérre szeretnéd a kamerát?

Szükséges-e, hogy a kamera éjszakai képe is tökéletes legyen, vagy főleg nappali felvételekhez fontos?

Egyszerre mennyi felvételt szeretnél tárolni?

Szeretnéd-e a telefonoddal élőben is látni a kamera képét?

Milyen minőségű, árkategóriájú kamerát szeretnél?

 

Ahogy látszik, rengeteg kérdésre kell tudnunk válaszolni ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, melyik az adott célra a legmegfelelőbb kamerarendszer. Ezért dolgozunk fáradhatatlanul évek óta, hogy minden vásárlónknak a számára legjobb rendszert telepítsük, hogy mindenki teljes biztonságban érezhesse magát. Kérdéseiddel nyugodtan fordulj hozzánk!


Egy jól kiépített bolti kamerarendszer nagy szakértelmet igényel, hiszen fontos felmérni, hova és milyen kamera beszerelése szükséges. Töltsd ki ITT az űrlapot az ingyenes árajánlatért, és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk!