+36 30 330 41 53

Ha tudnád, hogy valaki figyel, bármit meg mernél tenni?

Szerinted is ijesztő kamerát látni az autópályán, az utcán, egy ház falán? Ugye te sem érzed magad biztonságban, ha tudod, valaki figyel? Mi az amit biztosan nem tennél meg egy kamera előtt? Tartsd távol azokat, akik rosszban sántikálnak. Óvd meg az otthonod, a családod, az üzleted. 

 

Emlékszel arra, amikor rád szóltak otthon, hogy: ne csináld! Figyellek! Gyerekkorunk óta megtanuljuk, hogy vannak szabályok, amiket be kell tartani, különben rossz vége lehet. Amikor tudjuk, hogy senki sem lát, olyasmit is megteszünk amit nem tennénk meg, ha biztosak lennénk benne, hogy látja valaki. 

 

Mindenkinek vannak titkai. Olyan jó ellazulni otthon, megtenni bármit. Ha nem szeretnéd, hogy mások azt érezzék, hogy mondjuk bármikor kirabolhatnak, vagy rád törhetik az ajtót. Ha nem akarsz váratlan vendéget az otthonodban, amíg nyaralni vagy, esetleg félted az autód kint hagyni a ház előtt, akkor máris van néhány érvünk arra, hogy miért legyen kamerarendszered!

 

Ne rendőrt kelljen hívni, inkább tárcsázz bennünket! A te dolgod maradjon a biztonság megteremtése magadnak és azoknak akiket szeretsz, akik fontosak a számodra, a miénk a megőrzése. Mi ehhez értünk. Profi csapatunk van kamerarendszerek tervezésére, telepítésére és felügyeletére. 

 

Te is furcsának találod, hogy a betörőkről, tolvajokról, bűnözőkről készített kamerafelvételek, amiket nyilvánosságra hoznak mennyire rossz minőségűek? Ha ránk bízod ezt, akár HD tévén is pontosan látni fogod, ki tett rossz fát a tűzre. 

 

Biztosan láttál már olyan filmet, amiben a kamerák holt tereit kihasználva raboltak bankot. Ha bennünket kérsz meg arra, hogy felszereljük a rendszert – amit te választasz ki a javaslataink alapján- ezzel sem lesz gondod. Úgy vigyázunk majd a te házadra, mintha a miénk lenne. 

 

Olyan gyorsan meg tudod nézni, hogy mi történik a házadban, amikor nem vagy otthon, mint amíg végignézed ezt a videót:

 

Ne adj lehetőséget másoknak arra, hogy akár megforduljon egyszer is a fejükben az, hogy kiraboljanak, hogy meghúzzák a kocsid oldalát, vagy hogy patkánymérget rejtsenek egy finom falatba a kutyusodnak, amit  azután átdobnak a kerítésen. 

 

Hívj most bennünket, és elmondjuk, mit tudunk tenni a biztonságodért. 

 

Töltsd ki ITT az űrlapot az ingyenes árajánlatért. A lehető leggyorsabban válaszolunk!